ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Заповядайте на семинар „Човешкото съзнание и воля – мощен лечител“

Душата и тялото са едно цяло и непрекъснато взаимно си влияят. Когато лекуваме душата, лекуваме и тялото и обратното, когато тялото се променя към по-добро, душата също се чувства по-добре. За да научите повече за себе си и за начините, по които да се чувствате по-добре, ви каним на

Обучителен семинар за алтернативни техники и методи за самопомощ

„ЧОВЕШКОТО СЪЗНАНИЕ И ВОЛЯ – МОЩЕН ЛЕЧИТЕЛ”

28 – 29 март 2015 г.

Хотел „Русалка” гр. Пловдив

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА

28 март (събота)
09:00 – 10:00 Регистрация на участниците
10:00 – 10:15 Откриване – Владимир Томов – председател на НАХРБ
10:15 – 11:15 „Поддръжка на човешкото тяло и дух” – Васил Тосев и Иван Гарабитов
11:15 – 12:15 „Връзката: психика и тяло; човек, свят – потенциал. Случаи от практиката и тренировъчни упражнения” – Алексей Бъчев.

12:15 – 13:00 Обяд
13:00 – 14:00 „Алтернативната медицина в помощ на редки диагнози”– проф. д-р Връбка Орбецова
14:00 – 15:00 „Словото и мисълта – мощен лечител или мит” – Мадлен Алгафари

15:00 – 15:30 Кафе пауза

15:30 – 16:30 „Тренировка на тялото и духа по системата на Норбеков” – лектор от институт „Норбеков”
16:30 – 17:30 „Холистичен подход към здравето” – д-р Светла Балтова
17:30 – 18:30 „Смехотерапия” – Алексей Бъчев

20:00 – 23:30 Вечеря

29 март (неделя)
09:00 – 10:00 Закуска
10:00 – 11:30 „Природолечение, хомеопатия и фитотерапия при нелечими случаи” – д-р Атанас Михайлов
11:30 – 12:30 Събеседване с председателя на НАРХБ Владимир Томов
12:30 Закриване на семинара

За записване: 0878 518267 Йорданка Петкова, и-мейл: nae_08@abv.bg

ЛЕКТОРИ:

Алексей Бъчев
Психолог, завършил СУ „Св.Климент Охридски“ – 1988г. Работил като военен полеви психолог, както и с различни национални спортни клубове. Две години е бил психолог в центъра по сугестопедия под ръководството на проф.Георги Лозанов. В момента провежда семинари в цялата страна на тема “Животът може да е чудо” и отделя част от свободното си време за срещи с хора, интересуващи се от подхода по повод на техни индивидуални проблеми.

Васил Тосев
Единственият българин, посветен за дервиш в най-важния център на суфите – турският град Коня, където 700 години пребивават танцуващите от ордена Мевлеви. През 2001 г. Васил Тосев за три месеца смъква наполовина теглото си – от 105 става 58 кг, чрез „Методика Гарабитов“. От тежко болен млад мъж, отписан от официалната медицина, той се превръща в напълно здрав и духовно извисен човек, дервиш и учител по йога. Сега Васил Тосев води упражнения с по-сложни йогийски техники и показва специални упражнения за отслабване.

Иван Гарабитов
Бивш треньор по борба и рехабилитатор, тренирал мнозина изявени спортисти. Основател е на „Чинмой клуб” за високо спортно майсторство. Занимава с йога от 50 години. В своя център Гарабитов предлага комплексна методика, включваща система от дихателни практики и упражнения, диета, матрично-ритъмна терапия и др. Българският гуру по отслабване поставя 3 световни рекорда с бързото вталяване с повече от 50 кг на трима доста „едри” българи.

проф. д-р Връбка Орбецова 
Председател на сдружението за алтернативна медицина, лекар-патобиохимик, доктор на медицинските науки. Специалист е и по лабораторна диагностика, метаболитни нарушения, диабет. Има над 500 научни труда. Била е депутат във Великото народно събрание. Дълги години работи в ИСУЛ. Приема и в свой частен кабинет в София. Работи заедно с биоенерготерапевти с феноменални способности.

Мадлен Алгафари
Българска писателка и поетеса, психотерапевт, преводач, режисьор. Провежда индивидуална и групова психотерапия по повод житейски проблеми, конфликти в двойката, психодиагностика, неврози, натрапливости, фобии, зависимости, хранителни разстройства, училище за родители, психосоматични проблеми. Специалист по аналитична психотерапия, когнитивно-поведенческа, психодрама, арт-терапия. Харизматичен лектор с богат житейски опит.

д-р Светла Балтова 
Лекар с 30-годишен стаж по вътрешни болести, кардиология и ревматология, практикуваща в последните 10г. холистична медицина. Автор на книгата „Астрология и астропсихология“ и съставител на сборника за здравословен начин на живот според Учението на Петър Дънов „Здраве, сила и живот“. Чрез астрологичните си консултации помага на хората да намерят своя път в живота, отговарящ на желанията на душата им.

д-р Атанас Михайлов
Завършил е медицина, специалист е по вътрешни болести, но почти не използва конвенционалните средства за лечение, освен в изключителни случаи. Работи от 1984 г. като фитотерапевт, природолечител и хомеопат. Преодолял сам тежко животозастрашаващо състояние, днес помага със средствата на природата на мнозина. В 25-годишната си лекарска практика и в публикациите си той се стреми да създаде активно, природоориентирано отношение към здравето.