Home НОВИНИ ПЕЙКА С ПОСЛАНИЕ ПОДАРИХА НА ПЛОВДИВЧАНИ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ АЛИАНС НА ХОРА С...

ПЕЙКА С ПОСЛАНИЕ ПОДАРИХА НА ПЛОВДИВЧАНИ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ АЛИАНС НА ХОРА С РЕДКИ БОЛЕСТИНС НА

311
0

Пейка с обръщение подариха на пловдивчани от Националния алианс на хората с редки заболявания. Тя е инсталирана в зеленото пространство пред кметството на най-младия пловдивски регион, а през днешния ден там се събраха кметът на „ Тракия ” Костадин Димитров, ръководителят на Алианса Владимир Томов, представителят за Пловдив Йорданка Петкова, членове и другари на организацията.
Прочетете още
„ В България има един незабележим град от 400 000 души с редки заболявания ” – гласи посланието, което има за цел да заостри публичното внимание към проблемите и решенията, съответното лекуване на пациентите.

„ Когато споделяме с другари, доста постоянно сядаме на скамейка в парка и беседваме с часове. Това е още едно място за шерване в Пловдив ”, съобщи Йорданка Петкова, а Владимир Томов алегорично откри новата облага.

„ Вече имаме близо 400 пейки с послания, които допълват градската среда, само че и които слагат акцент върху значими публични дела и персонални мотиви ”, съобщи кметът на „ Тракия ” Костадин Димитров, по чиято концепция се организира самодейността.

Източник: trafficnews.bg