Home ВИДЕО Семинар на Национален Алианс на хора с редки болести (НАХРБ) на...

Семинар на Национален Алианс на хора с редки болести (НАХРБ) на 24.06.2023г. в гр Пловдив на Еньовден

151
0
Previous articleСеминарът на Националния алианс на хора с редки болести, съвпадна с големия български фолклорен празник Еньовден
Next articleДеня на спасението – 15 август