ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Възможност за участие в изложба

„Съюз на инвалидите – Дружество Пловдив“ кани хора в неравностойно положение, които обичат да творят – професионално и/или любителски, да се включат в изложба, която ще се проведе от  31 август до 6 септември в Народна библиотека „Иван Вазов“ – Пловдив.

Участието е безплатно. Възможно е творбите да се продават, като за целта участниците трябва да посочат цена на творбата си,  имената си и координати за контакт. Ако нямате възможност да изложите на място своето произведение, можете да предоставите Брошура или Каталог за него.

Приемат се различни художествени произведения – плетива, бродерии, шевици, сувенири, картини, фотографии, бижута и др., подходящи за излагане в културна институция. Има възможност за излагане както на витрини (тип маса, хоризонтално), така и на платна (вертикални стативи с височина 1.70 м на 1.20 м широчина).

Организаторите и  домакините от НБИВ не поемат застраховки, както и транспортни разходи до и от изложбата. Моля, заявете Вашето предварително участие на посочените по-долу координати до 24 юли 2015 г. включително.

За контакт:

Вяра Мисчиян, “Съюз на инвалидите – Дружество Пловдив“ – 032 640 359, 0878 105 688, invalidi@abv.bg

Йорданка Петкова, НАХРБ, 0878 518267